AANMELDING

Je kunt je bij voorkeur aanmelden met een email: bet10ne@gmail.com . Doorgaans krijg je van mij snel antwoord. De wachtlijst bepaalt hoe lang het duurt voor we elkaar voor het eerst zien. Soms willen mensen graag een kennismakingsgesprek alvorens te besluiten om op de wachtlijst te gaan staan. Ik heb echter de keuze gemaakt om dat niet te doen, hoe legitiem ik de vraag an sich ook vind. Dit komt omdat ik heb gemerkt dat ik na zo'n kennismakingsgesprek iemand eigenlijk niet meer kan en wil laten wachten. In zo'n eerste gesprek gebeurt onwillekurig toch veel en ik raak betrokken bij je verhaal en je hulpvraag. Om je weer terug in de wacht te zetten voelt dan niet goed. Om mezelf te beschermen tegen overbelasting en een heldere wachtlijst te kunnen waarborgen heb ik ervoor gekozen geen kennismakingsgesprek vooraf aan te bieden.
Het nadeel is dat we een iets groter risico lopen dat de match niet optimaal is en we daar pas na de wachttijd achter komen. Het voordeel is dat zodra we een eerste gesprek hebben, de therapie ook daadwerkelijk meteen kan beginnen.
 
Om in aanmerking te komen voor vergoeding door je zorgverzekeraar heb ik 
het volgende nodig: 
* je BSN nummer (voorheen het sofinummer),
* een verwijzing van de huisarts, waarop duidelijk staat aangegeven dat het om een verwijzing gaat voor psychotherapie, tweedelijnszorg of Specialistische GGZ.